2013. máj. 13.

George-féle francia bundáskenyér

Hozzávalók (4 adaghoz):
4 szelet bacon
4 szelet száraz fehér kenyér
4 tojás
4 evőkanál tej
4 kávéskanál fahéj
pár csepp Tabasco
1 csipet só
1 csipet bors
juharszirup
olaj a sütéshez
 
Megpirítom a baconszeletet.
Felverem a tojásokat, beleöntöm a tejet, sózom, borsozom, meghintem a fahéjjal és teszek hozzá 2-3 csepp tabascot. Ebbe a mártásba áztatom be a száraz kenyeret, majd bő, forró olajban mindkét oldalát barnára sütöm. Kiveszem, és az olajat papírtörlővel felitatom róla.
A kész bundáskenyeret juharsziruppal és sült szalonnával tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése