Hegyi Barbara - Abraka babra

Oldalak

  • Hegyi Barbara
  • Abraka babra
  • A tévéműsor
  • Adások
  • Receptek
  • Fotók
  • Sajtó
  • Kapcsolat

2013. máj. 13.

Cékla tejfölben

Hozzávalók (4 adaghoz):
2 cékla
4 dl tejföl
só
Kesztyűben meghámozom a céklát, lábosba teszem, vízben puhára főzöm. Lehűtöm, majd kockára vágom. A tejfölt kikeverem a sóval, és ráöntöm a céklára. Hidegen tálalom.
Bejegyezte: Hegyi Barbara dátum: 16:31
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Címkék: cékla, tejföl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom)

Keresés az oldalon

Az ételek hozzávalói

alma aszalt vörösáfonya bacon balzsamecet banán bazsalikom bébitök bélszín bor borókabogyó búzadara cékla chili chilipaprika chilipehely citrom csicseriborsó csillagánizs csirkecomb darált hús dió eper étcsokoládé fahéj fahéjrúd fehérbor fehérrépa feketekávé fokhagyma gomba gránátalma habtejszín hagyma juharszirup kapor kapribogyó karalábé kesudió koriander mag körte kuszkusz lekvár lime mák margarin mascarpone méz narancs olajos tonhal olívabogyó olívaolaj paradicsom parmesan petrezselyem pisztráng quinoa rizs római kömény sajtkrém sárgarépa snidling sósmogyoró spagetti száraz fehérbor Tabasco tápióka tehéntúró tej tejföl tejszín tojás tonkabab újhagyma vaj vanília vöröshagyma whiskey zsemlemorzsa

Az oldal látogatóinak száma

Egyszerű téma. Üzemeltető: Blogger.